28 september 2015

Akram Essakili bokst in Voerendaal 26-09-2015

Akram Essakkili bokst in Voerendaal tegen Nesar Rahmini.

Zaterdagavond 26-09-2015 was het weer zover. Onze Akram Essakkili moest het opnemen tegen Nesar Rahmini van PTSV uit Aken, beiden uitkomend in het Bantamgewicht 52 kg-56 kg. Deze wedstrijd vond plaats in theaterzaal De Borenburg te Voerendaal wat een mooie plek is om een leuk boksgala te organiseren. Patrick Driessen van Olympia 75 had deze avond weer goed georganiseerd met 13 amateur partijen en 2 prof partijen (Ben Tingen vs Ismael Altintas en Warren “shaka zulu”Stevelmans vs Angaar Afghaan).

Akram deed zijn warming-up weer met Kenn Cremers, die hem weer zeer goed voorbereidde op de wedstrijd. Akram begon in de eerste ronde, zonder enige zenuwen, op een vrij rustige manier. Hij liet Nesar Rahmini veel op zijn dekking stoten en zette regelmatig een hard en zuiver geplaatste stoot of serie van stoten in op zijn tegenstander. Akram zorgde er goed voor dat hij niet geraakt werd en wel zijn treffers meenam. Ondanks deze constatering waren we er niet helemaal gerust om en gaven Akram aan iets meer te gaan doen. Dit deed hij dan ook in de tweede en derde ronde en bokste zeer zelfverzekerd deze wedstrijd uit. Zijn afstandsgevoel was niet helemaal wat het zijn moest, maar daar waren meerdere redenen voor, dus er blijft genoeg werk aan de winkel. Akram wint deze wedstrijd met 3-0 wat laat zien dat de juryleden het duidelijk eens waren over wie de winnaar zou zijn.

Akram, van harte gefeliciteerd met deze 8e overwinning. Langzaam maar zeker richting A klasse, waar je eerst nog 4 partijen voor moet boksen. De ZNK, 10/11 okt en 17/18 okt en het NK, 27/28/29 nov komen eraan.

We wensen jou heel veel succes toe en danken wederom de meegekomen supporters

Contact

Trainingslocatie
Sporthal Munstergeleen
Pancratiusstraat 25
6151 CD Munstergeleen

Vragen?
boksschool@deamateur.nl

© Boksschool de Amateur