Beginnersgroep

Beste aankomend bokser,

Allereerst welkom bij boksschool ‘De Amateur’. Een boksvereniging met een rijke historie aan boksers. In deze brief maken we duidelijk welke visie we nastreven en hoe we dit een praktische invulling geven als het gaat om bokstraining.

Waarom een beginnersgroep?

Door een groot ledenbestand en een beperkte tijd aan accommodatie die we huren van de gemeente zijn we gedwongen om te werken met beginnersgroepen. Voorheen kon je beginnen wanneer jij dat wilde maar dit is helaas niet meer mogelijk. We starten nu ca. 2 tot 3 keer per jaar een beginnersgroep op onder begeleiding van 1 of 2 trainers. Je kunt je opgeven voor deze beginnersgroep en je zult dan bericht krijgen wanneer deze groep start.

Opgeven voor de beginnersgroep

Je kunt je opgeven voor deze beginnersgroep en je zult dan bericht krijgen wanneer deze groep start. Dit opgeven kun je doen via de mail: boksschool@deamateur.nl Als je bericht hebt ontvangen dat er een beginnersgroep opgestart wordt dan dien je de 1e of de 2e training te starten. Na de 2e training worden er geen nieuwe boksers meer toegelaten i.v.m. het niveauverschil wat er dan optreed.

Kosten

Als nieuwe bokser koop je een lessenpakket van 12 lessen + een examen. Dit voor het bedrag van €65,- . In dit pakket zitten ook een springtouw, bandages en het inschrijfgeld voor de cursus. Je traint dan elke week op maandag van 19.00 uur tot 20.30 uur onder begeleiding van 1 of 2 trainers. Er wordt van je verwacht dat je alle 12 lessen aanwezig bent. Na de 12 lessen wordt er een examen afgenomen. Dit examen geeft ons inzicht in jou technische vaardigheden die met boksen te maken hebben.

Na dit examen, mits je geslaagd bent, kun je je inschrijven als lid van boksschool ‘De Amateur’. Je stroomt dan door naar de recreantengroep. Je hebt dan de mogelijkheid om 2 keer per week te komen trainen, namelijk:
Maandag 19.00 – 20.30 uur
Donderdag 19.30 – 21.00 uur

De contributie wordt dan:
Jonger dan 18 jaar € 9,00 per maand
18 jaar of ouder € 11,00 per maand

De contributie wordt middels een automatische incasso maandelijks geïnd.

Samenvatting

Hieronder staat een samenvatting van bovenstaand verhaal:

Wat Opmerking
Stap 1 Opgeven voor de beginnersgroep boksschool@deamateur.nl
Stap 2 Je wordt opgeroepen voor de start van debeginnersgroep
Stap 3 Lessenpakket + examen kopen(tijdens de 1e of 2e training) € 65,-
Stap 4 Alle lessen volgen Onder leiding van 1 of2 trainers
Stap 5 Examen
Stap 6 Inschrijven bij boksschool ‘De Amateur’ Geen kosten aanverbonden
Stap 7 Mogelijkheid om 2 keer per week te trainen

We hopen je voldoende te hebben geïnformeerd,

Boksschool De Amateur

Contact

Trainingslocatie
Sporthal Munstergeleen
Pancratiusstraat 25
6151 CD Munstergeleen

Vragen?
boksschool@deamateur.nl

© Boksschool de Amateur