Technische staf

Constant Papadopoulos

Constant is sedert 2015 gecertificeerd trainer. Hij houdt zich bezig met de trainingen van de recreanten en is betrokken bij de wedstrijdploeg en de trainingen van de beginnersgroep.

Tel 06 – 15571585

 

Ger van Haen

Trainer tot 2023

Ger is gecertificeerd Trainer/coach van de Nederlandse Boksbond sinds 1988. Ger verzorgd voornamelijk de trainingen van de recreanten en is betrokken bij de wedstrijdploeg, gezien zijn jarenlange ervaring met wedstrijdboksers.

 

John Huiveneers (†)

Trainer tot augustus 2016

John was gecertificeerd Trainer/Coach van de Nederlandse boksbond sinds 2009. John verzorgde voornamelijk de trainingen van de beginnersgroepen en de wedstrijdploeg.

 

Jan Derhaag

Trainer van 1960 tot 2004.

Jan heeft zijn actieve carriere als trainer in 2004 beeindigd. Jan is verantwoordelijk voor de grote successen van boksschool De Amateur in de jaren 80 en 90. Jan heeft vele boksers opgeleid tot A-klasser waarvan de bekendste Arnold Vanderlyde is. Arnold haalde onder directe begeleiding van Jan de bronze medaille tijdens de Olympische spelen van 1984 in Los Angeles.

Daarnaast heeft Jan veel andere boksers opgeleid. De namen van deze boksers + hun titels zijn te vinden onder het kopje Oud Boksers.

 

Ondersteunende staf

Wim van Thoor

Wim is is sinds jaar en dag lid van De Amateur en is tandarts van beroep met een praktijk in Heinsberg (D). Al onze wedstrijdboksers krijgen een professionele tandbeschermer aangemeten zodat het risico op tandschade geminimaliseerd wordt.

 

Contact

Trainingslocatie
Sporthal Munstergeleen
Pancratiusstraat 25
6151 CD Munstergeleen

Vragen?
boksschool@deamateur.nl

© Boksschool de Amateur