18 december 2014

Receptie en Kerstborrel 18 december 2014

Nederlandse Kampioenen Xavier Köhlen en Akram Essakkili

Op donderdag 18 december 2014 heeft de receptie plaats gevonden van onze Nederlandse Kampioenen Xavier Köhlen en Akram Essakkili. Namens de Gemeente Sittard-Geleen was aanwezig de wethouder Ruud Guyt van Wonen, Duurzaamheid en Sport. Ook waren er de nodige sportverenigingen alsmede oud boksers aanwezig. Helaas waren er ook mensen die op deze avond verhinderd waren , maar onze kampioenen wel via facebook wisten te bereiken. Zo ook bijvoorbeeld Arnold Vanderlijde :

arnold facebook juist

 

 

Wij willen alle genodigden via deze weg bedanken voor hun aanwezigheid op de receptie van Xavier Köhlen en Akram Essakkili.

Aansluitend de Kerstborrel

Na de receptie volgde de jaarlijkse kerstborrel die druk bezocht werd. Was men gewend om normaliter samen inspannend bezig te zijn, werd nu ook blijk gegeven dat men met de ontspanning ook goed raad wist. Het was een bijzonder gezellige avond en de innerlijke mens werd verwend met een hapje en een drankje. Ook werden verschillende personen bedankt voor hun inzet het afgelopen jaar voor de vereniging waarbij de voorzitter Theo Smeets en trainer Ger van Haen in het bijzonder in de spotlight werden gezet.

kerstborrel 18-12-2014

 

De foto’s die op de avond gemaakt zijn kunnen jullie binnenkort op de website bekijken.

 

Contact

Trainingslocatie
Sporthal Munstergeleen
Pancratiusstraat 25
6151 CD Munstergeleen

Vragen?
boksschool@deamateur.nl

© Boksschool de Amateur