27 februari 2015

Open Zuidnederlandse Kampioenschappen

Zaterdag 21 februari 2015 Open Zuidnederlandse Kampioenschappen

Akram Essakkili versus Carlo Klauwen (Assen) Jeugdklasse t/m 56 kilogram.
Akram bokste meteen de finale tegen Carlo Klauwen uit Assen. Het was een gelijkopgaande strijd waarin Akram de hardere en duidelijkere treffers scoorde en deze partij op punten won. Akram werd hierdoor Zuidnederlands kampioen.

Xavier Köhlen versus Farid Yousef (Leverkusen) t/m 69 kilogram elite a klasse.
Deze partij werd al na 1 minuut stilgelegd ivm een wenkbrauw blessure van Xavier. Ondanks de blessure werd Xavier toch winnaar van deze partij door diskwalificatie van zijn tegenstander.

Jordy Magermans versus Ismael Tadlaoui (Arnhem) t/m 69 kilogram elite N klasse.
Jordy wint zijn partij op punten in een technisch goed gebokste partij.

Zondag 22 februari 2015 Open Zuidnederlandse Kampioenschappen

Wesley Haas versus t/m 81 kilogram elite N klasse verliest zijn partij met 2-1 tegen. De partij ging gelijk op. Voor Wesley was dit weer een eerste partij.

Evi Papadopoulos versus Maud Veght (Naba) t/m 60 kilogram junioren
Evi verliest deze partij op punten 2-1. Voor Evi was dit haar eerste partij in de boksring en bokst een zeer strijdlustige partij. Tevens kunnen we vermelden dat Evi de eerste vrouwelijke deelneemster is aan officiële wedstrijden binnen onze boksschool De Amateur.

Met dank aan fotograaf Loek Ehlen voor het maken van de foto’s op de zaterdag en Peter Jansen op de zondag. Toeschouwers bedankt voor jullie support en Kenn en Constant voor jullie assistentie.

Michaela Helmesova zal zondag 1 maart haar finale partij tegen Denise Scheltinga niet boksen ivm de afmelding van Denise Scheltinga

Contact

Trainingslocatie
Sporthal Munstergeleen
Pancratiusstraat 25
6151 CD Munstergeleen

Vragen?
boksschool@deamateur.nl

© Boksschool de Amateur