11 november 2015

9 november 2015 Bep van Klaveren memorial

Xavier Köhlen vs Alan Unadzhev tijdens Bep van Klaveren memorial 2015

Xavier was uitgenodigd om tijdens de 22e editie van de Bep van Klaveren memorial te boksen in het Excelsior stadion te Rotterdam. Hij moest het opnemen tegen de sterke Alan Unadzhev uit Duitsland. In een mooie volle zaal met enkele honderden toeschouwers was het een apart boksavondje met veel show en entertainment.

Xavier bokst de eerste ronde goed mee en probeert zijn tegenstander goed te lezen en op afstand te houden. Klein voordeel voor Xavier m.i. De tweede ronde gaat gelijk op en de linksvoorstaande Alan laat zien dat hij ook uit het juiste hout gesneden is om er een pittig potje van te maken. Het is geen tegenstander om een mooie technische partij tegen te boksen en waar af en toe mee geknokt wordt.

De derde ronde verloopt ongeveer zoals de tweede en beide geven nog eens alles om de overwinning binnen te halen. We wachten de uitslag af en de juryleden geven Alan aan als winnaar van deze partij. Zeer jammer, maar een goede stimulans om tijdens het NK 27,28 en 29 november in het Topsportcentrum te Rotterdam weer sterker terug te komen.

De meegereisde toeschouwers worden wederom bedankt en we wensen Xavier en Michaela heel veel succes met het NK.

Contact

Trainingslocatie
Sporthal Munstergeleen
Pancratiusstraat 25
6151 CD Munstergeleen

Vragen?
boksschool@deamateur.nl

© Boksschool de Amateur