1 mei 2016

Xavier Köhlen vs Nathanael Lukoki

Oberliga Boxen

Team Euregio vs SC Colonia 06

Zaterdag 30-04-2016 moest Xavier Köhlen boksen in Aken bij BC-Helios voor het Team Euregio tegen Lukoki van SC Colonia 06. Xavier heeft 2 jaar geleden een demo gebokst tegen deze tegenstander dus hij was een beetje bekend met de manier waarop deze niet onverdienstelijke Lukoki bokste.

Na de gebruikelijke warming-up met Kenn Cremers betrad Xavier de ring in een goed gevuld zaaltje met fanatieke supporters. Xavier begon de wedstrijd uiterst gefocust en met de juiste mindset. Hij hield goed druk op zijn tegenstander en varieerde goed met stoten naar hoofd en lichaam. Dit deed hij op hele en halve afstand, goed weg slippend en nakomend met reactiestoten. De tweede en derde ronde overtuigde Xavier ook op een sublieme manier. Zijn tegenstander durfde niet goed meer te komen nadat hij meerdere harde treffers had moeten incasseren in alle drie de rondes. Xavier wint deze wedstrijd overtuigend. Ons Team verliest helaas met 2-5.

Alle meegereisde supporters wederom bedankt voor jullie komst en Loek bedankt voor het maken van de foto’s. Xavier, van harte gefeliciteerd en heel veel succes met het internationale toernooi in het Pinksterweekend te Eindhoven.

Contact

Trainingslocatie
Sporthal Munstergeleen
Pancratiusstraat 25
6151 CD Munstergeleen

Vragen?
boksschool@deamateur.nl

© Boksschool de Amateur