21 maart 2016

Boksmiddag en feestavond 12 maart 2016

Sparringsrondjes in de ring

Door de activiteitencommissie werd op 12 maart 2016 een boksmiddag gehouden. De leden konden zich opgeven om eens te voelen hoe het is 3×2 minuten in de ring te staan. Voor de veiligheid werd er gespard met kappen op, dit onder het toeziend oog van de trainers die tevens ook als scheidsrechter fungeerden. Omdat het een geheel nieuwe activiteit was, werd er schoorvoetend het formulier van deelname ingevuld. Maar deze terughoudendheid was niet nodig geweest, want met respect, zoals het boksen betaamt werd er met elkaar omgegaan.

Na afloop van de partijen was dan ook iedereen dol enthousiast, en werd er al gevraagd wanneer een nieuwe boksmiddag georganiseerd zou worden.

Hier willen we de leden graag in tegemoet komen en zullen dan ook volgend seizoen opnieuw een boksmiddag plannen.

Was het dan hiermee afgelopen die dag?

Nee hoor, want aansluitend was er een feestavond met heerlijk eten van Slagerij Kees Baggen uit Geleen. Ook dit was een geslaagde avond met een heel gezellige sfeer. Waar men eens de tijd had om elkaar op een andere manier te leren kennen dan alleen onder de training. Plezierig om te zien was dat er vrij veel “verse” leden aanwezig waren. En ook dit is voor herhaling vatbaar.

Van de middag zijn weer mooie foto’s gemaakt van onze huisfotograaf Loek Ehlen

 

Contact

Trainingslocatie
Sporthal Munstergeleen
Pancratiusstraat 25
6151 CD Munstergeleen

Vragen?
boksschool@deamateur.nl

© Boksschool de Amateur