27 november 2017

1e John Huiveneers Memorial

Zaterdag 25-11-2017 Gemeenschapshuis te Munstergeleen

Op zaterdag 25 november werd om 14:30 gestart met 16 bokspartijen ter nagedachtenis aan onze overleden trainer en vriend John Huiveneers. De opkomst was super en de sfeer was optimaal. De aanwezigen konden genieten van mooie en leuke bokspartijen. Waarvan sommige partijen lieten zien dat je de sport ook recreatief kan beoefenen om lekker bezig te zijn. De wedstrijden stonden onder leiding van Ger van Haen. Voor de afwisseling had hij het trainerstenue verruild voor een scheidsrechterstenue. Na de middag was hij echter blij dat hij het hemd met vlindertje weer kon opbergen. Hij blijft namelijk een bokser/trainer in hart en nieren.
De rode hoek werd gecoacht door niemand minder dan Jan der Haag, die vele bekende boksers heeft voort gebracht en menige titels met zijn boksers destijds naar Limburg heeft gehaald. Zichtbaar en hoorbaar genoot hij om weer eens achter een bokser in de hoek te staan.

Het was een zeer geslaagde middag en de boksers werden allemaal beloond met een medaille ter herinnering aan het 1e John Huiveneers Memorial. Deze middag werd ook de Stijlprijs uitgereikt voor de bokser die de mooiste techniek had laten zien en die eer was toebedeeld aan Milan Franssen. De prijs werd persoonlijk overhandigd door Erna Huiveneers.

Na de prijsuitreiking en een lekkere frisse douche konden de leden zich klaar maken voor het nuttigen van een lekkere maaltijd van Toko Bop uit Geleen. Genietend van het eten en een drankje passeerden de wedstrijden nog eenmaal de revue om daarna op tijd huiswaarts te keren en moe maar voldaan, uitgeteld (zonder scheidsrechter in de buurt) onder de wol te kruipen.

We danken alle leden met aanhang die deze zaterdag hebben bijgewoond, zij het actief of inactief en  tevens de aanwezigen die spontaan naar het Gemeenschapshuis waren gekomen voor de bokspartijen te aanschouwen.

Met dank aan Loek Ehlen voor het vastleggen van deze geslaagde middag

Contact

Trainingslocatie
Sporthal Munstergeleen
Pancratiusstraat 25
6151 CD Munstergeleen

Vragen?
boksschool@deamateur.nl

┬ę Boksschool de Amateur